Tip 6 Banden op spanning

Reduce

Door het regelmatig controleren van de bandenspanning van je auto kun je flink besparen. Een te lage bandenspanning bij auto’s leidt tot snellere slijtage van banden en onnodig brandstofverbruik, aldus de ANWB.

Bij de benzinepomp kun je natuurlijk banden controleren en weer op de juiste spanning brengen. Je kunt ook zelf een bandenpomp kopen en deze delen met je buren. Handiger nog als zo’n bandenpomp bij jouw in de wijk zou staan of op het parkeerterrein van je werk.

Foto van Thomas Millot op Unsplash

‘Bandopspanning’ levert een slimme bandenpomp die ook nog eens werkt op zonnestroom. Heb je bij jouw bedrijf of organisatie (waar je werkt) een parkeerterrein waar veel autobezoekers komen? Wil je in jouw eigen wijk een gratis te gebruiken en gemakkelijk te bedienen Slimme Bandenpomp? Dat kan! Lees er alles over op https://www.bandopspanning.nl/ik-wil-ook-zon-slimme-bandenpomp/ en kijk ook eens op de site van de ANWB hoe je je banden zelf kunt onderhouden. https://www.anwb.nl/auto/onderhoud-en-reparatie/onderhoud-doe-het-zelf/banden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het is niet toegestaan om de op deze site getoonde gegevens te kopiëren!