Trap tegen Troep van Duurzaamheid.nl

Op Duurzaamheid.nl vond ik een fantastisch artikel! De Trap tegen troep laat stap voor stap, of beter trede voor trede, zien hoe we anders met onze spullen en ons afval kunnen omgaan. In plaats van gebruiken en afdanken, gaan we naar alleen gebruiken als het écht nodig is en kiezen we na gebruik voor hoogwaardig hergebruiken in plaats van afdanken. Elke trede van de trap staat voor een andere aanpak. En daarbij geldt: hoe hoger op de trap, hoe beter. Deze Trap tegen troep is gelinkt aan de R-en van de circulaire economie en ook de Ladder van Lansink vind je hier in terug.

Het hele artikel van Duurzaamheid.nl vind je op deze link: Trap tegen troep: stop met afval, start met circulair – Duurzaamheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het is niet toegestaan om de op deze site getoonde gegevens te kopiëren!