Tarieven

Circulaire economie; de basisprincipes in een gastles!
Gastlessen voor PO groepen 7 en 8 en VO 1ste klassen.

Voor  groepen 7 en 8 van de basisschool en voor de 1ste klassen van het voortgezet onderwijs heb ik een leuke gastles ontwikkeld waarin de basisprincipes van de circulaire economie aan de orde komen.

Circulaire economie is een belangrijke ontwikkeling. Circulaire economie wordt steeds meer gezien als een manier waarop organisaties milieuvriendelijk en duurzaam kunnen ondernemen. Ook consumenten spelen daarbij een grote rol. Onze kinderen zijn de werknemers / ondernemers en consumenten van de toekomst. Goed dus als zij al op jonge leeftijd begrip krijgen over wat een circulaire economie precies is en waarom het zo belangrijk is.

Graag verzorg ik een gastles voor uw leerlingen. In de gastles komen de volgende punten aan de orde:
– de begrippen circulair en economie,
– het verschil tussen de ‘oude’ lineaire economie en de ‘nieuwe’ circulaire economie,
– basisprincipes van circulaire economie,
– waarom circulaire economie belangrijk is,
– de R-en van de circulaire economie.

Ook gaan de leerlingen zelf aan de slag met een aantal opdrachten en begrippen. Indien mogelijk sluiten we af met een leuke Kahoot om te kijken of de leerlingen goed opgelet hebben.

De gastles zoals hierboven beschreven neemt ongeveer 1 uur in beslag (PowerPoint, werkbladen, voorbeelden van circulaire ontwikkelingen en een Kahoot).

Voor deze gastles hanteer ik een all-in tarief van € 50,- binnen de regio Utrecht.
Buiten de regio Utrecht reken ik voor de reiskosten €0,25 per km extra.

Op maat gemaakt programma

Natuurlijk kan ik ook een op maat gemaakt programma voor u samenstellen. Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken, waarna ik een offerte voor u maak.