Tip 11 Nederland fietsland

Rethink, Replace en Recycle

Zoals we allemaal inmiddels wel weten, staat Nederland wereldwijd bekend als een fietsland. Ook met een fiets kun je bijdragen aan de circulaire economie en duurzaamheid.

Dutchfiets is een bedrijf in Nederland met als concept: ‘Een maatschappelijk verantwoorde, onderhoudsarme designfiets uit recyclebaar kunststof voor de circulaire economie.’ De fiets is 100% recyclebaar, wordt in Nederland gefabriceerd en bestaat uit hoogwaardige componenten. Daarnaast ziet de fiets er nog flitsend uit ook. Kijk voor meer informatie op https://www.dutchfiets.nl/ en deze film op YouTube :

Roetz-Bikes maakt unieke, stoere en urban damesfietsen en herenfietsen door een tweede leven te geven aan afgedankte fietsen van bekende Nederlandse fietsmerken zoals Gazelle, Batavus en Sparta. In de Roetz Fair Factory maken mannen en vrouwen met een ‘rugzak’ prachtige designfietsen vanuit afgedankte tweewielers. Met de hand én met trots. We leiden ze op tot ervaren fietsenmakers met verstand van zaken en goede vooruitzichten voor een vaste baan. Kijk voor meer informatie op https://roetz-bikes.com/nl_NL/

En dan er op uit! Op de site van Nederland Fietsland vind je de leukste fietsroutes: https://www.nederlandfietsland.nl/


Het is niet toegestaan om de op deze site getoonde gegevens te kopiëren!